«Είναι να μην πέσεις σε τσιγκούνη», τόνισε ο Λευτέρης Λαζάρου, σε συνέντευξή του, ενώ περιέγραφε την εμπειρία του από κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο εργαζόταν στο παρελθόν.
«Ένα κρουαζιερόπλοιο ποντάρει πάρα πολύ στο φαγητό που θα σερβίρει και θα έχει μετά κι ήσυχους επιβάτες», ανέφερε ο Λευτέρης Λαζάρου.
Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για την πρώτη του επαφή με τη μαγειρική, καθώς και για ένα περιστατικό από τα χρόνια που εργαζόταν στα καράβια.
«Το θέμα είναι να μη βρεθείς σε τσιγκούνη καπετάνιο. Αν βρεθείς και σου λέει ότι οι ελιές είναι μεγάλες και κόφ’ τες στη μέση. Μου είπε ότι η ελιά είναι πολύ μεγάλη και τον ρώτησα τι να κάνω; Να την κόψω στη μέση;» δήλωσε ο Λευτέρης Λαζάρου.
«Ένα κρουαζιερόπλοιο ποντάρει πάρα πολύ στο φαγητό που θα σερβίρει και θα έχει μετά κι ήσυχους επιβάτες. Αν δεν φάει καλά, γκρινιάζει» πρόσθεσε ο Λευτέρης Λαζάρου ο οποίος ανέφερε ότι δεν διαβάζει ποτέ τις κριτικές που γίνονται στα εστιατόρια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.