«Είναι να μην πέσεις σε τσιγκούνη», τόνισε ο Λευτέρης Λαζάρου, σε συνέντευξή του, ενώ περιέγραφε την εμπειρία του από κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο εργαζόταν στο παρελθόν.

«Ένα κρουαζιερόπλοιο ποντάρει πάρα πολύ στο φαγητό που θα σερβίρει και θα έχει μετά κι ήσυχους επιβάτες», ανέφερε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για την πρώτη του επαφή με τη μαγειρική, καθώς και για ένα περιστατικό από τα χρόνια που εργαζόταν στα καράβια.

«Το θέμα είναι να μη βρεθείς σε τσιγκούνη καπετάνιο. Αν βρεθείς και σου λέει ότι οι ελιές είναι μεγάλες και κόφ’ τες στη μέση. Μου είπε ότι η ελιά είναι πολύ μεγάλη και τον ρώτησα τι να κάνω; Να την κόψω στη μέση;» δήλωσε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένα κρουαζιερόπλοιο ποντάρει πάρα πολύ στο φαγητό που θα σερβίρει και θα έχει μετά κι ήσυχους επιβάτες. Αν δεν φάει καλά, γκρινιάζει» πρόσθεσε ο Λευτέρης Λαζάρου ο οποίος ανέφερε ότι δεν διαβάζει ποτέ τις κριτικές που γίνονται στα εστιατόρια.