
Η Μαίρη Βιδάλη έδωσε συνέντευξη το πρωί της Τρίτης (25/02) σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας και μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του γιου της, τονίζοντας ότι η υποκριτική ήταν κάτι που αγαπούσε πολύ και χαιρόταν να βλέπει την μητέρα του να πρωταγωνιστεί σε διάφορες παραστάσεις και έργα.
Παράλληλα, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους συναδέλφους της, οι οποίοι δέχτηκαν να καθυστερήσουν για έναν μήνα οι θεατρικές παραστάσεις, μέχρι να συνέλθει και μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά «πένθησαν μαζί της».
Ακολουθούν αναλυτικά οι σχετικές δηλώσεις της:
«Όπως εσείς, που είστε δημοσιογράφοι και την άλλη μέρα που χάνεται ένα δικό σας πρόσωπο, πρέπει να πάτε στον σταθμό, όπως ένας γιατρός που πρέπει να πάει να χειρουργήσει την άλλη μέρα, έτσι κι εμείς πρέπει να πάμε να παίξουμε. Στη δική μας περίπτωση, ίσως είναι και πιο παρήγορο, γιατί όταν είμαστε στη σκηνή, δεν είμαστε εμείς.
Κάτι άλλο που πιστεύω είναι ότι επειδή ο γιος μου αγαπούσε πολύ αυτό που έκανα, νομίζω ότι μου δίνει και τη δική του δύναμη πια.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συναδέλφους και συνεργάτες στην παράσταση, γιατί δέχτηκαν να καθυστερήσουν έναν μήνα οι παραστάσεις για να συνέλθω κάπως και να μπορέσω έστω να αρθρώσω και να σταθώ σε αυτό το κείμενο και αυτή τη σκηνή.
Δεν είναι εύκολο να αφήσεις δέκα ανθρώπους σε μια σεζόν χωρίς δουλειά. Έχω και τον ρόλο της υπεύθυνης του θεάτρου. Δέχτηκαν να πενθήσουν μαζί μου αυτόν τον μήνα» κατέληξε στο τέλος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.