ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι έξι παίκτες ριάλιτι που «έφυγαν» ξαφνικά από τη ζωή και συγκλόνισαν το πανελλήνιο (φώτο-βίντεο)

Από τη Ν.Γεωργίου, στους Δ.Πρώιο, Τ.Μπερδέση, Γ.Βάκρινο, Γ.Νάιδα και Ε.Καραγιάννη

Οι έξι παίκτες ριάλιτι που «έφυγαν» ξαφνικά από τη ζωή και συγκλόνισαν το πανελλήνιο (φώτο-βίντεο)

Έξι είναι οι παίκτες ριάλιτι οι οποίοι «έφυγαν» ξαφνικά από τη ζωή, συγκλονίζοντας το κοινό, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι θα έχουν αυτό το τέλος.

Ντέμη Γεωργίου – Master Chef

«Έσβησε» ξαφνικά και χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα υγείας σε ηλικία μόλις 39 ετών η Ντέμη Γεωργίου.

Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε το πρωί της Δευτέρας (22/7).

Όπως αναφέρεται υπέστη οξεία βακτηριακή μόλυνση.

Η διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι μαγειρικής εργαζόταν σε εστιατόριο στην Πάρο, όταν το Σάββατο 20 Ιουλίου, έχασε τις αισθήσεις της.

Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες αλλά σύντομα κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Ήταν διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Διονύσης Πρώιος – Master Chef

Ο Διονύσης Πρώιος, αγαπημένος παίκτης του ριάλιτι, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Το μοιραίο της υπόθεσης είναι ότι οδηγούσε την ίδια μηχανή που είχε χρησιμοποιήσει και ο μοναχογιός του, Μιχάλης, όταν είχε φύγει από τη ζωή σε ένα τροχαίο πριν από 8 χρόνια στη Μύκονο.

Ο Διονύσης είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να είχε φύγει εκείνος πρώτος, λέγοντας: «Το μόνο που θα άλλαζα στη ζωή μου είναι ο θάνατος του γιου μου. Θα ήθελα να είχα φύγει εγώ πρώτος». Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τους θαυμαστές του και η κοινότητα των ριάλιτι ετοιμάζεται να θρηνήσει άλλη μια απώλεια.

Η ιστορία του Διονύση δεν είναι η μόνη που έχει προκαλέσει θλίψη στον χώρο της ελληνικής ριάλιτι τηλεόρασης. Τέσσερα ακόμη πρόσωπα έχουν χάσει τη ζωή τους σε νεαρή ηλικία.

Τάσος Μπερδέσης – Survival Secret

Ο Τάσος Μπερδέσης, νικητής του Survival Secret, εκτελέστηκε σε ενέδρα στη Βάρη το 2021. Το όνομά του είχε εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις, προκαλώντας ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του.

Γιάννης Βάκρινος – Φάρμα

Ο Γιάννης Βάκρινος έγινε γνωστός από το ριάλιτι Φάρμα και χάθηκε σε τροχαίο το 2012. Μετά από 20 ημέρες νοσηλείας, υπέκυψε σε τραυματισμούς που είχαν επηρεάσει ζωτικά του όργανα. farma.jpg

Γιώργος Νάιδας – Bar

Ο Γιώργος Νάιδας, συμμετοχή στο ριάλιτι Bar, σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Νάξο το 2008. Η υπόθεση περιπλέκεται από την καταδίκη του γιατρού που τον χειρούργησε για ανθρωποκτονία από αμέλεια, προκαλώντας αναταραχή.

Ερμής Καραγιάννης – GNTM

Τον Μάιο του 2024, ο Ερμής Καραγιάννης, πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM, έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία μόλις 23 ετών, προκαλώντας σοκ στο κοινό και στους φίλους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.