ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Σούπερ Κική κατά Ζήνας Κουτσελίνη για Α.Λύτρα: «Ξέρεις τι είναι να έχουν οι γονείς σου 12 μαγαζιά και να μην έχεις ένα μπέργκερ;»

Οι διαδικτυακές ειρωνείες στην παρουσιάστρια

Σούπερ Κική κατά Ζήνας Κουτσελίνη για Α.Λύτρα: «Ξέρεις τι είναι να έχουν οι γονείς σου 12 μαγαζιά και να μην έχεις ένα μπέργκερ;»

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, η Σούπερ Κική θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στο Instagram, «καρφώνοντας» την παρουσιάστρια.

Η γνωστή influencer, που έχει δείξει ότι δε διστάζει να τοποθετηθεί δημοσίως για πολλά θέματα, έγραψε:

«Ξέρεις τι είναι να έχουν οι γονείς σου 12 μαγαζιά και να μην έχεις να φας ένα μπέργκερ; Μέχρι ξεπλένης ξυλοφόρων ανδρών είσαι ικανός να γίνεις! Πάλι καλά που οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν μπατίρια και μάς πήγαιναν στα Goody’s τα Σάββατα».

Ουσιαστικά, η Σούπερ Κική ειρωνεύεται τη Ζήνα Κουτσελίνη που είπε στην εκπομπή της ότι στα δύσκολα παιδικά της χρόνια δεν είχε χάμπουργκερ και τσίζμπεργκερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σου θυμίζουμε ότι οι δύο γυναίκες έχουν κόντρα από τότε που συναντήθηκαν στα πλατό της εκπομπής The 2Night Show, όπου δημιουργήθηκε “επεισόδιο” μεταξύ τους, που είχε αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον η Ζήνα Κουτσελίνη από τη συνέντευξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.