ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Squid Game: Κυκλοφόρησε το teaser της δεύτερης σεζόν

Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» απέσπασε έξι Primetime Emmy

Squid Game: Κυκλοφόρησε το teaser της δεύτερης σεζόν

Ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Squid Game» έρχεται το 2024 και το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser.

Μαζί με αυτό, οι θαυμαστές της σειράς που έγινε επιτυχία, έχουν την ευκαιρία να δουν και κάποιες εικόνες από τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Ο νέος κύκλος ακολουθεί την ιστορία του Gi-hun, του νικητή του Squid Game, και την προσπάθειά του να σταματήσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα παιχνίδια.

Ωστόσο, υπάρχει μια νέα προσθήκη, ένας χαρακτήρας, τον οποίο θα υποδυθεί η δημοφιλής ηθοποιός Park Gyu-young («It’s Okay to Not Be Okay»).

Ο δημιουργός Dong-hyuk σε διαδικτυακή συνέντευξη που έκανε στην κορεατική εκπομπή KBS πριν από μερικούς μήνες, είπε ότι έχει έρθει σε επαφή με το Netflix και για μια τρίτη σεζόν, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι σε συζητήσεις με το Netflix και για τρίτη σεζόν και σύντομα θα καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα».

Σημειώνεται ότι το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» (Squid Game) έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Σεπτέμβριο του 2021, κερδίζοντας επαίνους τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από τους κριτικούς, ενώ απέσπασε έξι Primetime Emmy.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.