ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Όλες οι πληροφορίες

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Έντεκα νέοι παίκτες αναμένεται να ενταχθούν στο Survivor All Star μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Όπως δήλωσε και την περασμένη βδομάδα ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, όλες οι νέες προσθήκες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αύριο, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στο ριάλιτι θα μπουν έξι νέοι παίκτες, με τρεις από αυτούς να εντάσσονται στους Μπλε και τρεις στους Κόκκινους.

Οι Κόκκινοι είναι αυτοί που χρειάζονται ενίσχυση στο γυναικείο κομμάτι, μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα και για τον λόγο αυτό, αύριο θα καλωσορίσουν στην ομάδα τους την Ευριδίκη Παπαδοπούλου, τη Χριστίνα Κεφαλά, αλλά και την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, πριν αυτός μπει στο παιχνίδι, επόμενως η συνύπαρξη των δύο μετά το ειδύλλιό του με την Καρολίν-Ζακλίν Καλύβα, είναι πολυαναμενόμενη.

Στην ομάδα των Μαχητών μπαίνουν ο Νικόλας Αγόρου, η Τζο Μαριδάκη και ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο, θέλοντας να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, έχει κρατήσει τα δυνατά χαρτιά του για το τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.