O Τάσος Ξιαρχό, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Πέμπτης (16/5), αποκάλυψε ότι ο Ερμής Καραγιάννης είχε επικοινωνήσει μαζί του πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Το 23χρονο μοντέλο που συμμετείχε στο GNTM είχε μια επικοινωνία στα social media με τον χορογράφο, τη μέρα της αυτοκτονίας του.

Ο χορευτής ανέφερε ότι στο παρελθόν, το μοντέλο που «βούτηξε» στο «κενό» από το μπαλκόνι του σπιτιού του, τον είχε ρωτήσει για την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει ο ίδιος ο Ξιαρχό, παλιότερα.

">

Αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό είπε:

«Δυστυχώς την μέρα που αφαίρεσε τη ζωή του μου έστελνε μηνύματα ήταν περίεργα τα μηνύματα, νιώθω πολλές τύψεις, μπορεί να έχει ανάγκη να επικοινωνεί και να πει κάτι.

Απλά νομίζω ότι στο μήνυμα που του μίλησα απότομα… ήμουνα σε ένα ταξίδι, τέλος πάντων, σε άλλη χώρα και του λέω “άσε με ρε με Ερμή άσε με”. Όταν κάποιος σου μιλάει πολύ και λέει κάποια πράγματα που δεν βγάζουν νόημα άκουσε τον. Πού να φανταστείς; Πού να ξέρεις;».

«Είχαμε γνωριστεί μέσα τα social media» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό και πρόσθεσε:

«Ήταν ένας άγγελος ένα ξανθό παιδί με γαλάζια μάτια, πολύ παράξενη και πολύ ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία. Ήταν πάντα όμως θλιμμένος. Απ’ όσο τον ξέρω ενάμιση χρόνο ήταν πολύ θλιμμένος και είχε πάντα παράπονα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά δεν ήταν πολύ καλά.

Τώρα το ότι έφτασε σ’ αυτό το σημείο να το κάνει με πιάνει καρδιά μου. Ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί πολύ καλό παιδί πολύ ευγενικός είναι σταλμένο από την είχα καταλάβει απλά είχε πάρα πολλά παράπονα. Είχε πάρα πολλά όνειρα ήθελε να κάνει πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν τον άφηνε ο δαίμονάς του».