ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

The Voice: Ο τρανς Angel εγγονός της Δούκισσας εμφανίστηκε στη σκηνή του «The Voice» και προκάλεσε πλήθος σχολίων (βίντεο) (upd)

Φυσικά πέρασε στην επόμενη φάση...

The Voice: Ο τρανς Angel εγγονός της Δούκισσας εμφανίστηκε στη σκηνή του «The Voice» και προκάλεσε πλήθος σχολίων (βίντεο) (upd)

Ο τρανς Angel εμφανίστηκε στη σκηνή του «The Voice», ο εγγονός της γνωστής τραγουδίστριας Δούκισσας, προκαλώντας πλήθος σχολίων.

Στο βίντεο που προβλήθηκε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, ο Angel μίλησε για τη δική του διαδρομή και τη σχέση του με τη μουσική και την τέχνη του drag.

Από μικρή ηλικία, υποστήριξε ότι «η ανάγκη του για έκφραση και δημιουργία ήταν εμφανής, φορώντας τα τακούνια της μητέρας του και χορεύοντας μέσα στο σπίτι»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ότι ψηφίστηκε να συνεχίσει, λόγω της «βαθιάς μπάσας φωνής» σίγουρα δεν είναι είδηση. Το μη φυσιολογικό, προωθείται…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.