ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

«Χαμός» στο «Χ» με τον Γ.Λιάγκα και το ρεπορτάζ που έκανε για το σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός μέσα στην πισίνα

«Χαμός» στο «Χ» με τον Γ.Λιάγκα και το ρεπορτάζ που έκανε για το σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Χιλιάδες είναι οι χρήστες του «Χ» που ξέσπασαν μέσω αναρτήσεών του για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το πρωί της Πέμπτης, σχετικά με το σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε αναλυτική αναφορά για τη βίλα όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν διαθέτει… κουφώματα αλουμινίου.

Στο X (πρώην Twitter) και στο Facebook, οι αντιδράσεις για την προβολή του συγκεκριμένου θέματος είναι έντονες.

Οι περισσότεροι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, θεωρώντας ότι είναι προσβλητικό και απάνθρωπο να επικεντρώνεται η δημοσιογραφική προσοχή σε δευτερεύοντα ζητήματα, όπως το μέγεθος του σπιτιού του θανόντος, αντί να αποδοθεί ο πρέπων σεβασμός στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. 2543543 2543543 76765765 76876867 8786787686

Ο τραγικός χαμός του 31χρονου ποδοσφαιριστή Τζορζ Μπάλντοκ

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ άφησε την τελευταία του πνοή στα 31 του χρόνια στην πισίνα του σπιτιού του στην Αθήνα, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής που είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, υπέγραψε τον περασμένο Μάιο στον Παναθηναϊκό.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη, παρά μόνο το γεγονός πως για αρκετές ώρες δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του.

Η σύζυγός του η οποία ήταν στην Αγγλία μαζί με την κόρη τους τον έψαχνε και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ενοικίαζε ο Μπάλντοκ έτσι ώστε να μεταβεί αυτός να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Ο άνδρας μετέβη στο ακίνητο μόνο και μόνο για να εντοπίσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό στην πισίνα του.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε αμέσως από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο λίγο μετά την ειδοποίηση, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον επαναφέρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάλντοκ βρισκόταν για τουλάχιστον πέντε ώρες στην πισίνα νεκρός, με περισσότερα δεδομένα να αναμένεται να προκύψουν μετά την νεκροψία/νεκροτομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του, καθώς και άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν έξω από το σπίτι του, όταν έμαθαν τα τραγικά νέα για τον ξαφνικό θάνατό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.