ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Οι πέντε πρωταγωνιστές που έφυγαν απροσδόκητα από τη ζωή

Παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από το πρώτο επεισόδιο, η σειρά παραμένει πολύ αγαπητή στο κοινό

«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Οι πέντε πρωταγωνιστές που έφυγαν απροσδόκητα από τη ζωή

Παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills, 90210), αυτή η σειρά παραμένει αγαπητή, καθώς οι ηθοποιοί της έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Με το πέρασμα των χρόνων, δυστυχώς, αρκετοί από τους ηθοποιούς της αγαπημένης αυτής σειράς έχουν αποβιώσει, αφήνοντας πίσω τους ανεκτίμητες στιγμές χαράς που θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Shannen Doherty (Brenda Walsh)

Την τελευταία της πνοή άφησε η Shannen Doherty στις 13 Ιουλίου 2024 σε ηλικία 53 ετών.

Η διάσημη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έδινε τη δική της μάχη απέναντι στον καρκίνο, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει.

Η ηθοποιός από την αγαπημένη σειρά Beverly Hills διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015.

Luke Perry (Dylan McKay)

Την τελευταία του πνοή, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη άφησε ο διάσημος ηθοποιός Luke Perry ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του στο θρυλικό νεανικό σίριαλ Beverly Hills.

David Gail (Stuart Carson)

Ο David Gail πέθανε στις 16 Ιανουαρίου 2024, σε ηλικία 58 ετών από καρδιακή ανακοπή που προκλήθηκε από επιπλοκές λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών όπως αμφεταμίνες, κοκαΐνη, αιθανόλη και φαιντανύλη.

Έγινε γνωστός και αγαπήθηκε μέσα από την επιτυχημένη σειρά των ’90s που πρωτοείδαμε από τη συχνότητα του Mega.

Joe E. Tata (Nat Bussichio)

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός Joe E. Tata, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός “Νατ” από την θρυλική τηλεοπτική σειρά “Beverly Hills 90210”.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του θρυλικού ηθοποιού γνωστοποίησε ο καλός του φίλος και συμπρωταγωνιστής του στη σειρά, ο ηθοποιός Ian Ziering.

Ο ηθοποιός Joe E Tata είχε διαγνωστεί το 2018 με την νόσο του Αλτσχάιμερ, όπως και είχε πει η κόρη του, η οποία είχε ανοίξει και έναν λογαριασμό στο Go Fund Me, για να τον ενισχύσει οικονομικά.

Denise Dowse (Yvonne Teasley)

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού, Denise Dowse, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στο “Insecure” ως Dr. Rhonda Pyne αλλά και από τη σειρά “Beverly Hills, 90210” υποδυόμενη την Yvonne Teasley.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο 13 Αυγούστου σε ηλικία 64 ετών μετά από μάχη με τη μηνιγγίτιδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.