ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ζευγάρι στο «First Dates» παραλίγο να «πλακωθεί» στο ξύλο: «Είσαι λούμπεν… μυρίζεις πτώμα»

Παραλίγο να γίνει «Τέξας»

Ζευγάρι στο «First Dates» παραλίγο να «πλακωθεί» στο ξύλο: «Είσαι λούμπεν… μυρίζεις πτώμα»

Πολλά είναι τα ζευγάρια που έχουν κάνει την διαφορά στο «First Dates» είτε με τις ατάκες τους, είτε επειδή δεν ταίριαξαν ή επειδή ήταν… ασυγκράτητοι. Ωστόσο στο επεισόδιο της Τρίτης (20/6) ένα από τα ζευγάρια παραλίγο να πιαστεί στα χέρια.

Συγκεκριμένα, το ραντεβού της Γεωργίας με τον Δημήτρη δεν εξελίχθηκε και πολύ καλά. Αρχικά μιλούσαν για την διατροφή με την Γεωργία να λέει πως είναι βίγκαν και έχει δει αλλαγές στο σώμα της: «Έγινα βίγκαν από όταν ήρθα στην Αθήνα, έχω δει αλλαγές σαν να είχα μια πανοπλία. Έχω δει διαφορά και στο δέρμα μου, μυρίζω λουλούδι, εσύ πρέπει να μυρίζει νεκρό πτώμα».

«Το παράκανα που του είπα για το πτώμα αλλά αυτό εξέπεμπε η όλη του η ενέργεια στην ουσία… ήταν λίγο πτώμα. Πολύ νεκροτομείο», είπε στην κάμερα η υποψήφια του «First Dates».

Μάλιστα, ο Δημήτρης της είπε πως θα ήθελε να ζει στα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου: «Τώρα τελευταία βλέπω κάτι ντοκιμαντέρ, τον θαυμάζω πολύ», της είπε.

«Γενικά τι κάνεις στη ζωή σου τόσα χρόνια; Το επάγγελμά σου το αγαπάς; Τώρα το ξεκίνησες, πότε πρόλαβες να το αγαπήσεις; Αυτό κρύβει μία μοιρολατρία, ότι δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, οπότε ασχολήθηκα με αυτό», ρώτησε επίσης η Γεωργία.

«Παίρνεις ενέργεια από τους ανθρώπους; Τι τους κάνεις, τους βαμπιρίζεις δηλαδή; […] Δεν μου κάνει αυτόν τον δυνατό άντρα, που να έχει τη δύναμη από μόνος του», σχολίασε στη συνέχεια η 41χρονη φωτογράφος στο First Dates, επιμένοντας στην επικριτική της στάση απέναντι σε ό,τι της έλεγε ο υποψήφιος παρτενέρ της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό το ραντεβού ήταν με μία λέξη: αποτυχία. Το βάζω στα χειρότερα ραντεβού που έχω κάνει και δεν πρόκειται να ξαναβγώ ποτέ μαζί της», δήλωσε στο τέλος της συνάντησης ο Δημήτρης, με τη συνομιλία των δύο παικτών να εξελίσσεται σε… beef.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.