Βάζετε πατάτες για βράσιμο και τις περισσότερες φορές, είναι αλήθεια, πως σκάνε κατά τη βράση.
Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Και όχι δεν εκνευρίζεστε.
Δείτε παρακάτω:
Βάζετε τις πατάτες σε κρύο νερό και τις βράζετε σε χαμηλή φωτιά προσθέτοντας 1 κουτάλι της σούπας μηλόξιδο.
Αν δεν έχετε, το ξίδι μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά, όχι όμως πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα.
Αλλά και στις δύο περιπτώσεις, αποφεύγετε ακόμη να μαυρίσει η κατσαρόλα σας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.