Βάζετε πατάτες για βράσιμο και τις περισσότερες φορές, είναι αλήθεια, πως σκάνε κατά τη βράση.

Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Και όχι δεν εκνευρίζεστε.

Δείτε παρακάτω:

Βάζετε τις πατάτες σε κρύο νερό και τις βράζετε σε χαμηλή φωτιά προσθέτοντας 1 κουτάλι της σούπας μηλόξιδο.

Αν δεν έχετε, το ξίδι μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά, όχι όμως πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά και στις δύο περιπτώσεις, αποφεύγετε ακόμη να μαυρίσει η κατσαρόλα σας.