ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Τους περιμένει ένας ερωτικός μήνας: Τα ζώδια θα έχουν τύχη στην αγάπη και τον έρωτα τον Μάιο

Παράλληλα, θα μπορέσουν να λύσουν παρεξηγήσεις που υπήρχαν καιρό τώρα με τους συντρόφους τους

Τους περιμένει ένας ερωτικός μήνας: Τα ζώδια θα έχουν τύχη στην αγάπη και τον έρωτα τον Μάιο

Μερικά ζώδια πρόκειται να περάσουν ονειρεμένα τον Μάιο όσον αφορά τον ερωτικό τους τομέα, καθώς, θα μπορέσουν να βάλουν στην άκρη άγχη και καθημερινές υποχρεώσεις που τους κατανάλωναν ενέργεια και να κοινωνικοποιηθούν.

Όσοι είναι αδέσμευτοι πρόκειται η έντονη ανάγκη τους για κοινωνικοποίηση και συναναστροφή με κόσμο, σε συνδυασμό με την διάθεσή τους για φλερτ να έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί και η λίμπιντο και να γίνουν νέες γνωριμίες οι οποίες να καταλήξουν σε ερωτική σχέση.

Από την άλλη, τα ήδη δεσμευμένα ζώδια επίσης θα έχουν τα τυχερά τους, καθώς η ρουτίνα τα είχε επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό και είχε μπει σε δεύτερη μοίρα η ερωτική τους ζωή.

Επιπλέον, θα μπορέσουν να λύσουν παρεξηγήσεις που υπήρχαν καιρό τώρα με τους συντρόφους τους και παράλληλα θα οριστούν νέες και πιο γερές βάσεις στη σχέση τους. Μπορεί αρχικά αυτό να φανεί ότι δημιουργεί ένταση, ωστόσο σε δεύτερο χρόνο θα γίνει κατανοητό το πόσο σημαντικό ήταν να γίνει.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποιοι είναι αυτοί που θα περάσουν έναν πολύ ερωτικό Μάιο:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσον αφορά τα ερωτικά τους, ανήκουν στα τυχερά ζώδια για τον Μάιο καθώς η Αφροδίτη στον 9ο οίκο τους θα κάνει την δουλειά της. Παράλληλα η έλευση του Δία στον 7ο οίκο τους από τις 17 Μαΐου και μετά πρόκειται να λειτουργήσει συνδυαστικά με την Αφροδίτη και τύχη και έρωτας να είναι στο κόκκινο.

Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν κάποιον που θα συνάψουν μαζί τους ερωτική σχέση και στο πολύ άμεσο μέλλον θα εξελιχθεί σε σοβαρή. Παράλληλα, οι ήδη δεσμευμένοι θα ευνοηθούν τόσο από τους πλανήτες όσο και από την νέα Σελήνη, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανήκουν επίσης στα πολύ τυχερά ζώδια που ο ερωτικός τους τομέας θα εκτοξευθεί. Συγκεκριμένα, έχοντας την Αφροδίτη ακριβώς απέναντί τους και παράλληλα τον Δία στον 5ο οίκο τους, θα έχουν τεράστια επιτυχία και οι κατακτήσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το φλερτ θα είναι ασταμάτητο ενώ παράλληλα θα αυξηθεί και η λίμπιντο με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας εκρηκτικός συνδυασμός. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο και να αφεθούν στην μαγεία του έρωτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.