ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως είχε σχέση με φάντασμα – «Με απάτησε με το πνεύμα της Μέριλιν Μονρό»

Η ιστορία μιας 40χρονης καλλιτέχνιδας από τις ΗΠΑ προκαλεί πολλά ερωτήματα

Τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως είχε σχέση με φάντασμα – «Με απάτησε με το πνεύμα της Μέριλιν Μονρό»

Τη «σχέση» της με το φάντασμα ενός στρατιώτη από την εποχή της Βικτώριας Eντουάρντο, αποκάλυψε η τραγουδίστρια Brocarde, με την ίδια να ισχυρίζεται πως την απάτησε με το πνεύμα της Μέριλιν Μονρό.

Όπως αποκάλυψε η ίδια ήταν έρωτας… με την «πρώτη ματιά» καθώς κολακεύτηκε ιδιαίτερα όταν την επισκέφτηκε για δεύτερη φορά στην κρεβατοκάμαρά της.

Παρά την σύναψη «γαμήλιων» δεσμών, βαίνοντας στον δεύτερο χρόνο επετείου, η Brocarde είπε πως είδε τον πρώην της και το φάντασμα της Marilyn Monroe μαζί σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες.

«Υπάρχουν τόσα πολλά διάσημα φαντάσματα που κρέμονται γύρω από τον Ρούσβελτ, τον Έρολ Φλιν, τον Μοντγκόμερι Κλιφτ, οπότε ίσως ο βικτωριανός στρατιώτης θα ήταν μια περίεργη επιλογή για τη Μέριλιν, αλλά όλοι μας ιντριγκάρει το απροσδόκητο και δεν μπορείτε να αποφύγετε σε ποιον πέφτετε!», δήλωσε η 40χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.