ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν κατάλαβα γιατί είναι «οργισμένοι στο Μαξίμου» με την «ανυπαρξία Χαρδαλιά» στο κάψιμο της Αττικής. Αυτοί τον έβαλαν εκεί...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τζόνι Ντεπ: Ερωτευμένος ξανά ο διάσημος ηθοποιός – Δείτε με ποιο διάσημο μοντέλο εθεάθη

Οι δυο τους έχουν σχέση η οποία όμως δεν είναι σοβαρή αφού βλέπουν περιστασιακά ο ένας τον άλλο

Τζόνι Ντεπ: Ερωτευμένος ξανά ο διάσημος ηθοποιός – Δείτε με ποιο διάσημο μοντέλο εθεάθη

Δύο χρόνια μετά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ προχώρησε σε ένα νέο ειδύλλιο.

Πανέμορφη, μοντέλο και 28 χρονών από τη Ρωσία είναι η καινούργια σύντροφος του Τζόνι Ντεπ.

Πιο συγκεκριμένα, ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» προχώρησε σε ένα νέο ειδύλλιο, δύο χρόνια μετά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, όπως αποκαλύπτει η DailyMail.

Ο 61χρονος Χολιγουντιανός ηθοποιός εθεάθη σε δημόσια εμφάνισή του με το 28χρονο μοντέλο, με εκείνη να δημοσιεύει επίσης, μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή, ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να τη φιλάει στο μάγουλο, ενώ εκείνη στέλνει ένα φιλί στην κάμερα.

Σύμφωνα με τη DailyMail, οι δυο τους έχουν σχέση, η οποία όμως δεν είναι σοβαρή, αφού βλέπουν περιστασιακά ο ένας τον άλλο τα τελευταία δύο χρόνια.

Το μοντέλο ζει μόνιμα στην Πράγα, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, αφού διατηρεί εκεί στούντιο ομορφιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.