ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Μπάρμπα: «Πρέπει να κάνω ακόμα μία επέμβαση»

«Μακάρι να σβήσουμε τη λέξη καρκίνος δίπλα από το όνομα μου»

Β.Μπάρμπα: «Πρέπει να κάνω ακόμα μία επέμβαση»

Η Β.Μπάρμπα σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και τους λόγους που απέφευγε όλο αυτό το διάστημα να προχωρήσει στην επέμβαση που χρειάζεται.

Η Β.Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη  στο περιοδικό ΟΚ!  και είπε αναλυτικά: «Δεν φοβάμαι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου».

Ξέρεις ποια λέξη βγαίνει πρώτη δίπλα από το όνομά σου στο Google; «Καρκίνος».

Δεν το πιστεύω!

Πρόσφατα αποκάλυψες ότι υποβάλλεσαι σε ανοσοθεραπεία.

Αυτές τις μέρες έχω να κάνω μία ακόμα αναγνωριστική επέμβαση για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι – δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια.

Φοβάσαι για τη ζωή σου;

Όχι, δεν φοβάμαι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.