Δεν αποτελεί μυστικό ότι η Βίκυ Τσοχατζοπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο των ειδήσεων για αρκετό χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη των ακριβών γούστων που είχε τόσο η ίδια, όσο και ο αποθανόντας σύζυγός της, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Άλλωστε αυτή ήταν και η θεματική των δηλώσεων που έκανε, μόλις κλήθηκε να απαντήσεις σε ερωτήσεις δημοσιογράφου από μεσημεριανή εκπομπή του Mega.

Ακολουθεί απόσπασμα από τα λόγια της:

«Το φως πάντα νικά το σκοτάδι. Το τέλος μίας μακράς δικαστικής προσπάθειας με βρίσκει ελεύθερη και χωρίς την παραμικρή κατηγορία σε βάρος της.

Είμαι ίσως η μόνη σύζυγος πολιτικού στη σύγχρονη ελληνική ιστορία που υπέστη τόσες και τέτοιες διώξεις. Είμαι ίσως ο μόνος άνθρωπος που αντιμετώπισα τέτοιες κατηγορίες χωρίς να έχω πειράξει κανέναν.

Το μόνο μου έγκλημα είναι ότι στάθηκα στο πλευρό του συζύγου και του παιδιού μου.

Κατηγορήθηκα αλλά δεν κατηγόρησα, μηνύθηκα αλλά δεν μήνυσα, διώχθηκα αλλά δεν εξεδίωξα, αντιθέτως υπέστην τα πάντα μόνη μου αγόγγυστα, χωρίς να επιδιώξω να μετακυλήσω βάρη και ευθύνες σε οποιονδήποτε.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της φυλακίσεώς μου ουδέποτε προσπάθησα να καταστήσω κάποιον ένοχο ή να στραφώ δικαστικά ή μη, εναντίον του.

Αντιμετώπισα τα πάντα με το κεφάλι ψηλά και τη συνείδησή μου καθαρή. Με τη βοήθεια του Θεού και του δικηγόρου μου, όλα τελείωσαν επιτυχώς.

Πλέον, απαλλαγμένη από όλα μπορώ να αφοσιωθώ στο παιδί και στον αγώνα που αυτό κάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειλικρινά εύχομαι να μη περάσει κανείς όσα πέρας εγώ. Δεν θα αφήσω όμως κανέναν να προσβάλλει τη μνήμη του συζύγου μου ή του παιδιού μου. Όσοι το επιχειρήσουν, θα με βρουν απέναντί τους».