ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Viki Odintcova: Η «καυτή» Ρωσίδα που προκαλεί απανωτά… εγκεφαλικά με τις πόζες της (φώτο)

Έχει όλα τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει

Viki Odintcova: Η «καυτή» Ρωσίδα που προκαλεί απανωτά… εγκεφαλικά με τις πόζες της (φώτο)

Η Viki Odintcova, είναι από τα πιο γνωστά και σέξι μοντέλα της Ρωσίας και μάλιστα αρκετοί έχουν σπεύσει να την χαρακτηρίσουν ως η διάδοχο της Ιρίνα Σάικ.

Μάλιστα, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, έχει όλα τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Επιπλέον, το νεαρό μοντέλο ξεχωρίζει και για τις σέξι αναρτήσεις της στο Instagram που αναστατώνουν τους διαδικτυακούς της φίλους. Και κάθε φορά τα likes «πέφτουν» βροχή.

Άλλωστε, μια ματιά στο λογαριασμό της όχι μόνο αποδεικνύει του λόγου το αληθές, αλλά θα σας κάνει και να κολλήσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.