Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε σήμερα (22/10) σε δημοσιογράφους απογευματινής τηλεοπτικής εκπομπής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του πατέρα του, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή την Δευτέρα (21/10).

«Είναι σταθερά, αλλά κρίσιμη η κατάσταση από ότι μας λένε οι γιατροί. Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο νομίζω. Επικοινωνεί, μιλάει. Έχει πολλά χτυπήματα.» δήλωσε ο ηθοποιός.

Θυμίζουμε ότι ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης, Γιώργος Χαλκιαδάκης, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως:

«ο ασθενής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα.

Η κατάσταση κρίνεται σταθερή, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, δεν είναι διασωληνωμένος. Έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στο δεξιό μηριαίο και κατάγματα στη δεξιά κνήμη.

Έχει κατάγματα στα ζυγωματικά, ένα κάταγμα στον αυχένα, Αιμοδυναμικά και αναπνευστικά είναι σταθερός. Νομίζω είμαστε σε μία σταθερή κατάσταση.

[…] για έναν ασθενή που είναι πολυτραυματίας υπάρχει κίνδυνος. Θεωρώ ότι είμαστε σε μία σταθερή κατάσταση, κρίσιμη αλλά σταθερή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς δεν έχει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, τα υπόλοιπα πιστεύω και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα γιατί μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές λόγω καταγμάτων».