Μπάσκετ 08:22
Ένα από τα πιο hot μαγαζιά του φετινού καλοκαιριού στη Μύκονο είναι αυτό του διάσημου Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιογκτσέ.
Το Nusret, το οποίο σημειωτέον βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία -πάνω από τη Χώρα με ανεμπόδιστη θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου – αποτελεί πόλο έλξης στο νησί των ανέμων.
Ο Νουσρέτ έγινε διάσημος για τον τρόπο με τον οποίο σερβίρει αλατίζοντας τα κρέατά του – από εκεί άλλωστε πήρε και το παρατσούκλι Salt Bae – και γι’ αυτό φροντίζει καθημερινά να κάνει το ίδιο στους εκλεκτούς πελάτες του εστιατορίου του.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς ο Τούρκος σεφ αρχικά κόβει αριστοτεχνικά το κρέας, στη συνέχεια το αλατίζει και τέλος το προσφέρει με «χειρουργικές» κινήσεις στον πελάτη για να το δοκιμάσει.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.