ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μύκονος: Άγριος καβγάς μεταξύ ζευγαριού – Τη χτύπησε με τηγάνι στο κεφάλι και του απάντησε με γροθιές

Η 44χρονη διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας ενώ στο τηλέφωνο του 55χρονου εγκαταστάθηκε Panic Button

Μύκονος: Άγριος καβγάς μεταξύ ζευγαριού – Τη χτύπησε με τηγάνι στο κεφάλι και του απάντησε με γροθιές

Άγριος καβγάς σημειώθηκε σε μαγαζί της Μυκόνου με ένα ζευγάρι.

Μια 43χρονη και ο 55χρονος πρώην σύντροφός της είχαν έντονο καυγά, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για παραβίαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα, ο άντρας εγκατέστησε στο κινητό του το panic button μετά το περιστατικό.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 55χρονος άρχισε να κλωτσά την 44χρονη, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να την χτυπήσει στο κεφάλι με τηγάνι. Όπως είπε εκείνη στους αστυνομικούς, στη συνέχεια επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της και προσπάθησε να τον χτυπήσει με γυάλινο μπουκάλι και στη συνέχεια με κουζινομάχαιρο.

Η 44χρονη διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας ενώ στο τηλέφωνο του 55χρονου εγκαταστάθηκε Panic Button.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.