ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μύκονος: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε κρουαζιερόπλοιο

Ο γιατρός του πλοίου επιβεβαίωσε τον θάνατό της

Μύκονος: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε κρουαζιερόπλοιο

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε από τον ναυτικό πράκτορα ενός κρουαζιερόπλοιου με σημαία της Μάλτας, ότι μια 81χρονη επιβάτιδα έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν στην καμπίνα της.

Ο θάνατος της επιβάτιδας διαπιστώθηκε από τον ιατρό του πλοίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού. Η σορός της θα αποβιβαστεί στην Ιταλία, που είναι ο τελικός προορισμός του πλοίου.

Η προανάκριση για το περιστατικό διεξάγεται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Τις απογευματινές ώρες χτες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου από τον ναυτικό πράκτορα κρουαζιερόπλοιου (Κ/Ζ) σημαίας Μάλτας ότι 81χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα έχασε τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν στην καμπίνα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο θάνατος της διαπιστώθηκε από τον ιατρό του πλοίου. Η σορός της 81χρονης πρόκειται να αποβιβαστεί στο τελικό προορισμό του Κ/Ζ, στην Ιταλία. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.