ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Δύσκολες ώρες για τον Τζάστιν Μπίμπερ: Κινδυνεύει με οικονομική καταστροφή – Τα ακριβά γούστα της γυναίκας του

Αναγκάστηκε ακόμη και να πάρει το αεροσκάφος της γραμμής αντί να πετάξει VIP τον περασμένο Μάιο

Δύσκολες ώρες για τον Τζάστιν Μπίμπερ: Κινδυνεύει με οικονομική καταστροφή – Τα ακριβά γούστα της γυναίκας του

Το 2023, ο Justin Bieber πούλησε τα δικαιώματα του μουσικού του καταλόγου για περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια — αλλά τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο σταρ έχει ήδη ξεμείνει από μετρητά!

Αυτός και η σύζυγός του Hailey Bieber, 27 ετών, αναγκάστηκαν ακόμη και να πάρουν μια κανονική πτήση τον Μάιο λόγω του μειωμένου τραπεζικού του λογαριασμού!

«Ενώ πάντα πετούν ιδιωτικά, ο Justin απλά δεν μπορούσε να το αντέξει οικονομικά αυτή τη φορά», λέει αποκλειστικά μια πηγή στο In Touch.

«Ξοδεύει περισσότερα χρήματα από όσα έχει και τώρα πρέπει να περικόψει ορισμένες πολυτέλειες», συμπλήρωσε.

Ο τραγουδιστής, 30 ετών, έκανε την τελευταία του περιοδεία το 2022 και δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από το 2021. Σύμφωνα με την πηγή, η έλλειψη νέου εισοδήματος του Justin προκαλεί τριβές με την ομάδα διαχείρισης περιουσίας του.

«Πρόσφατα τον συμβούλεψαν να μην αγοράσει στη Hailey ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 700.000 δολαρίων, οπότε έκανε αίτηση για δάνειο. Αν και η τράπεζα τ αρνήθηκε να του δώσει το δάνειο αυτός το αγόρασε έτσι και αλλιώς», αποκαλύπτει η πηγή.

«Αν ο Τζάστιν δεν κάνει κάποιες αλλαγές σύντομα, μπορεί να χάσει τα πάντα. Θα μείνει πάμφτωχος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.