ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Ποζάρει με μαγιό από κοχύλια και προκαλεί «σεισμό» με τις αναλογίες της (φώτο)

Το διάσημο μοντέλο συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Ποζάρει με μαγιό από κοχύλια και προκαλεί «σεισμό» με τις αναλογίες της (φώτο)

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, λίγες μέρες μετά τις τόπλες πόζες, προκάλεσε για ακόμη μία φορά «σεισμό» στο Instagram με τις αναλογίες της, καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες από τη Μύκονο όπου συνεχίζει τις διακοπές της, με μαγιό από κοχύλια.

Το μοντέλο βρίσκεται στο νησί τις τελευταίες μέρες και σε καθημερινή βάση, μοιράζεται με τους σχεδόν 4,5 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, διάφορα στιγμιότυπα.

Το βράδυ της Δευτέρας 1η Ιουλίου, η Βραζιλιάνα καλλονή πόζαρε στον φακό του Lucas Mennezes, για να αναρτήσει νέα στιγμιότυπα στο προφίλ της.

Αυτή τη φορά, επέλεξε να φωτογραφηθεί με ένα μπικίνι από μεγάλα κοχύλια, που κάλυπταν το στήθος της. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα τζιν παντελόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν παρέλειψε να απαθανατίσει με το κινητό της, το τοπίο στο νησί των Ανέμων, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.