Τοπικά Νέα
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, οι Μυκονιάτες, έπειτα από δύο χρόνια με περιοριστικά μέτρα, ξεκίνησαν το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, στήνοντας σούβλες… δίπλα στο κύμα.
Οι σούβλες στήθηκαν μπροστά από το εστιατόριο «nice n easy» με φόντο τη Μικρή Βενετία, που αναμένεται να κατακλυστεί τις επόμενες ώρες από τουρίστες, επί το πλείστον Αθηναίους που έσπευσαν στη Μύκονο να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα, τώρα που οι τιμές είναι σχετικά χαμηλότερες σε σχέση με το καλοκαίρι.