ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Υπάλληλοι της Βουλής ζητούν τα αναδρομικά τους – Ετοιμάζονται να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη

Υπάλληλοι της Βουλής ζητούν τα αναδρομικά τους – Ετοιμάζονται να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη

Φουρτούνες αναμένεται να προκαλέσει στον Νίκο Βούτση η είδηση ότι οι υπάλληλοι της Βουλής ετοιμάζονται να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν τα αναδρομικά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι έχουν ήδη καταθέσει ήδη το σχετικό αίτημα για επιστροφή αναδρομικών στο λογιστήριο της Βουλής. Το αίτημα τους το γνωρίζει ο Νίκος Βούτσης, ο οποίος σύμφωνα με το νόμο μπορεί να απαντήσει μέσα σε ένα εξάμηνο.

Αν η απάντηση είναι αρνητική, κάτι που είναι και το πιο πιθανό, τότε οι περίπου 1.100 υπάλληλοι θα διεκδικήσουν τα επιδόματα αδείας και τα κομμένα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα από το 2013 μέχρι και σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κινηθήκαμε ομαδικά. Θέσαμε το δίκαιο αίτημά μας υπόψη της διοίκησης, που στη δική μας περίπτωση είναι ο κ.Βούτσης και αναμένουμε», ανέφεραν υπάλληλοι, που ξεκαθάρισαν πως αν δεν βγει «λευκός καπνός» τότε θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, όπως κάνουν άλλωστε και άλλοι εργαζόμενοι στο Δημόσιο» αναφέρουν οι υπάλληλοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.