ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τζεφ Μπέζος: Στις 5 Ιουλίου εγκαταλείπει το τιμόνι της Amazon

Τζεφ Μπέζος: Στις 5 Ιουλίου εγκαταλείπει το τιμόνι της Amazon

Την ημερομηνία που θα εγκαταλείψει το τιμόνι της Amazon επέλεξε τελικά ο ιδρυτής του αμερικανικού κολοσσού, Τζεφ Μπέζος.

Ο άνθρωπος που μετέτρεψε την Amazon από ένα διαδικτυακό βιβλιοπωλείο σε έναν πραγματικό κολοσσό διαδικτυακού εμπορίου, ανακοίνωσε ότι τη θέση του θα αναλάβει το στέλεχος της εταιρείας, Άντι Τζάσι, στις 5 Ιουλίου.

«Επιλέξαμε αυτή την ημεριομηνία γιατί έχει συναισθηματική αξία για μένα προσωπικά», είπε ο ίδιος την Τετάρτη στη συνέλευση των μετόχων της Amazon, καθώς τη μέρα εκείνη θα συμπληρωθούν 27 χρόνια από την ίδρυση της επιχείρησης το 1994.

Η Amazon με έδρα το Σιάτλ, είχε ανακοινώσει από τον περασμένο Φεβρουάριο την αποχώρηση του 57χρονου Μπέζος, χωρίς να προσδιορίσει τότε ακριβή ημερομηνία. Ο Τζάσι που θα αναλάβει ως νέος CEO, είναι αυτή τη στιγμή επικεφαλής του τμήματος cloud computing της Amazon και η επιλογή του ως διαδόχου υποδεικνύει και τη στροφή της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας, που ξεκίνησε ως online κατάστημα λιανικής για να εξελιχθεί σ’ έναν από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς ομίλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Άντι Τζάσι θα είναι ένας εξαίρετος ηγέτης και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μου», είπε στη συνέλευση των μετόχων ο Μπέζος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.