Η Gold Switzerland, προαναγγέλλει μία νέα «Μαύρη Δευτέρα», όπως αυτή που βίωσαν τα χρηματιστήρια το 1987 όταν 11 από τις 30 μετοχές του Dow Jones δεν εμφανίστηκαν καθόλου στο ταμπλό των συναλλαγών την πρώτη ώρα της διαπραγμάτευσης ενώ σε ελάχιστες ώρες εξανεμίστηκε πάνω από 1 τρισ. δολάρια!

">

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ...

Κι αυτό λόγω των δύο επικίνδυνων πολέμων σε Ουκρανία και Ισραήλ-Γάζα που μπορούν να εξελιχθούν σε παγκόσμιο πόλεμο όπως αναφέρει ο ελβετικός οίκος.

To 1987 δεκάδες Αμερικανοί πολίτες έχασαν τα περιουσιακά τους στοιχεία… ενώ απελπισμένοι επενδυτές αυτοκτόνησαν και η υστερία εξαπλώθηκε παντού στον κόσμο.

O ελβετικός οίκος τα τελευταία δύο χρόνια επιμένει να κάνει εφιαλτικές προβλέψεις για το που οδεύει η παγκόσμια οικονομία που σημαίνει πως κάτι πολύ σοβαρό βλέπει να έρχεται.

«Οι οικονομικές καταρρεύσεις και οι πόλεμοι πάντα υπήρχαν και συνέβαιναν.Αλλά, δυστυχώς, τα πράγματα τώρα είναι πιο μπερδεμένα!

Τώρα έχουμε δύο επικίνδυνους πολέμους, ίσως υπάρξει ένας παγκόσμιος πόλεμος.

Έχουμε μια επερχόμενη κατάρρευση των χρηματιστηρίων και των αγορών χρέους και ενός τραπεζικού συστήματος που πιθανότατα δεν θα επιβιώσει στην παρούσα μορφή του.

Υπάρχει, όμως, πάντα και η άλλη όψη του νομίσματος.