ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η πραγματική αιτία για την άνοδο της Δεξιάς και την κατάρρευση της κεντροαριστεράς στην Γερμανία: Η οικονομία σε ελεύθερη πτώση

Δεν υπάρχει αύξηση στις εξαγωγές, την κατανάλωση και τις επενδύσεις

Η πραγματική αιτία για την άνοδο της Δεξιάς και την κατάρρευση της κεντροαριστεράς στην Γερμανία: Η οικονομία σε ελεύθερη πτώση

Η πτώση της γερμανικής οικονομίας, φαίνεται πώς είναι η πραγματική αιτία για την άνοδο της πατριωτικής Δεξιάς και την κατάρρευση του κεντροαριστερού συνασπισμού στη χώρα.

Μάλιστα, ο οικονομολόγος Ρόμπιν Μπρουκς ανακοίνωσε την κατάρρευση της γερμανικής οικονομίας εξαιτίας της κυβέρνησής της.

Δεν υπάρχει αύξηση στις εξαγωγές, την κατανάλωση και τις επενδύσεις.

Η γερμανική βιομηχανία είναι το κύριο προπύργιο της οικονομικής δύναμης της Ευρωζώνης – μεγαλύτερη από την Ιταλία και τη Γαλλία μαζί.

Θρίαμβος στα ανατολικογερμανικά κρατίδια της Θουριγγίας και της Σαξονίας για την πατριωτική Δεξιά

Σε νέα εποχή περνά η πολιτική σκηνή στην Γερμανία μετά την επικράτηση της  «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) η οποία κερδίζει τις εκλογές στο κρατίδιο της Θουριγγίας στη Γερμανία.

Ειδικότερα το exit poll της ARD στη Θουριγγία δείχνει ότι η AfD είναι στο 30,5% με το CDU στο 24,5%.

Στη Σαξονία, όπου επίσης έγιναν εκλογές, το κόμμα υπολείπεται ελαφρά του CDU.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.