ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Γιόρτασε την 4η Ιουλίου κάνοντας σερφ με τη σημαία των ΗΠΑ και ένα κουτάκι μπύρα (βίντεο)

«Χρόνια Πολλά Αμερική» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ζούκερμπεργκ

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Γιόρτασε την 4η Ιουλίου κάνοντας σερφ με τη σημαία των ΗΠΑ και ένα κουτάκι μπύρα (βίντεο)

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση για την εθνική εορτή της 4ης Ιουλίου στις ΗΠΑ.


Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος φαίνεται να κάνει σερφ, να κρατάει στο ένα χέρι την αστερόεσσα και στο άλλο ένα κουτάκι μπύρα.

Τα πλάνα, δε, έχουν ως μουσική υπόκρουση το Born in the U.S.A του Μπρους Σπρίνγκστιν.

«Χρόνια Πολλά Αμερική» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ζούκερμπεργκ, η οποία αυτή τη φορά έτυχε καλύτερης υποδοχής από αυτή πριν από 3 χρόνια όταν είχε γιορτάσει με παρόμοιο τρόπο την εθνική εορτή των ΗΠΑ.

Τότε, το 2021, ο Ζούκερμπεργκ είχε κάνει σερφ στις ακτές της Χαβάης υπό τους ήχους του Take Me Home, Country Roads του Τζον Ντένβερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.