ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας με τα ακόμα πιο φαιδρά media γράφτηκε κι αυτό: «Αδειάζουν τα ράφια στα αμερικανικά σούπερ μάρκετ»!

Ο Έλον Μασκ μπλόκαρε χορηγία 52 εκατ. $ στον Κλάους Σβαμπ και το WEF

Χαμός στις ΗΠΑ με τα μυστικά κονδύλια

Ο Έλον Μασκ μπλόκαρε χορηγία 52 εκατ. $ στον  Κλάους Σβαμπ και το WEF

Το άτυπο υπουργείο περιορισμού και ορθής διαχείρισης των κρατικών δαπανών DOGE, με επικεφαλής τον Έλον Μασκ, μπλόκαρε δαπάνη ύψους 52 εκατομμυρίων δολαρίων προς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, του διαβόητου Κλάους Σβαμπ.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που εδρεύει στην Ελβετία, χρηματοδοτείται κυρίως από τις 1.000 πολυεθνικές εταιρείες-μέλη του, αλλά αυτή η δεσμευμένη πληρωμή υποδηλώνει ότι είχαν προηγουμένως χορηγηθεί κονδύλια της κυβέρνησης των ΗΠΑ, πυροδοτώντας συζήτηση για τη διαφάνεια στις ομοσπονδιακές δαπάνες.

Η σύλληψη του Călin Georgescu στη Ρουμανία στις 26 Φεβρουαρίου και η υποστήριξη του Elon Musk προς αυτόν στο X, υπογραμμίζουν ευρύτερες εντάσεις μεταξύ των λαϊκών και πατριωτικών κινημάτων και παγκοσμιοποιητικών οργανώσεων όπως το WEF, επηρεάζοντας ενδεχομένως την απόφαση του DOGE.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.