ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Γουόρεν Μπάφετ συνεχίζει να ρευστοποιεί συνεχώς μετοχές της δεύτερης μεγαλύτερης τράπεζας των ΗΠΑ

Δεν έδωσε καμία εξήγηση για τις κινήσεις του

Ο Γουόρεν Μπάφετ συνεχίζει να ρευστοποιεί συνεχώς μετοχές της δεύτερης μεγαλύτερης τράπεζας των ΗΠΑ

Ο μεγιστάνας Γουόρεν Μπάφετ προχώρησε σε επιπλέον πωλήσεις μετοχών της Bank of America, βάζοντας στα ταμεία της Berkshire Hathaway 982 εκατομμύρια δολάρια.

Η Berkshire έχει μειώσει τη συμμετοχή της στη δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ κατά σχεδόν 13% από τα μέσα Ιουλίου, αποφέροντας συνολικά έσοδα ύψους 5,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι τελευταίες εκποιήσεις έγιναν γνωστές αργά την Τρίτη, με λεπτομέρειες για τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 23, 26 και 27 Αυγούστου.

Παρά τις συνεχείς ρευστοποιήσεις, ο Μπάφετ δεν έχει δώσει καμία εξήγηση για τις κινήσεις του. Η επένδυσή του στη Bank of America υπήρξε εξαιρετικά κερδοφόρα, με τη μετοχή να έχει ανέβει 31% φέτος πριν από τις πωλήσεις, παρόλο που στη συνέχεια διολίσθησε κατά 10%, φτάνοντας στα 39,67 δολάρια.

Οι πωλήσεις αυτές αποτελούν τη μεγαλύτερη μείωση της συμμετοχής του Μπάφετ σε μια επένδυση που για χρόνια θεωρείτο δείγμα εμπιστοσύνης στην ηγεσία του διευθύνοντος συμβούλου της Bank of America, Μπράιαν Μόνιχαν, τον οποίο ο Μπάφετ έχει επαινέσει επανειλημμένα δημοσίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τη μείωση της συμμετοχής, η Berkshire Hathaway παραμένει ο μεγαλύτερος μέτοχος της τράπεζας, κατέχοντας 903,8 εκατομμύρια μετοχές, αξίας 35,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με βάση την τιμή κλεισίματος της Τρίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.