ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

28η Οκτωβρίου: Τι λεφτά θα λάβουν όσοι εργαστούν το Σάββατο

Αποτελεί εθνική αργία

28η Οκτωβρίου: Τι λεφτά θα λάβουν όσοι εργαστούν το Σάββατο

Η 28η Οκτωβρίου, αποτελεί εθνική αργία και όσοι εργαστούν το ερχόμενο Σάββατο, θα αμειφθούν με διαφορετικό τρόπο.

Περίπτωση Νο1: Εργαζόμενος απασχολείται εβδομαδιαίως Τρίτη έως και Σάββατο. Το Σάββατο της 28ης, παρόλο που είναι μέσα στο πρόγραμμα εργασίας του, εφόσον εργαστεί θα πρέπει να αμειφθεί με 75% επιπλέον για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Περίπτωση Νο2: Εργαζόμενος απασχολείται εβδομαδιαίως από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Σε περίπτωση που εργαστεί το Σάββατο της 28ης, τότε υπάρχει διπλή προσαύξηση στο μισθό του. Συγκεκριμένα θα αμειφθεί με 40% επιπλέον, διότι το Σάββατο θα είναι η 6η ημέρα εργασίας του και 75% επιπλέον λόγω εργασίας που πραγματοποιείται σε ημέρα αργίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί αναφέρεται πως εφόσον η εβδομαδιαία εργασία είναι πενθήμερη και χρειαστεί να πραγματοποιηθεί εργασία και έκτη ημέρα, ο εργαζόμενος θα αμειφθεί με προσαυξημένο τον μισθό της συγκεκριμένης ημέρας κατά 40% και απαγορεύεται να εργαστεί πάνω από οχτώ (8) ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.