ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΑΑΔΕ: Οι μεγάλοι οφειλέτες – Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα νομικών και φυσικών προσώπων

Η δεύτερη λίστα με τα νομικά πρόσωπα αριθμεί 18.095 οφειλέτες έναντι των 16.839 πέρυσι

ΑΑΔΕ: Οι μεγάλοι οφειλέτες – Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα νομικών και φυσικών προσώπων

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΑΑΔΕ τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου.

Συγκεκριμένα, η λίστα με τα φυσικά πρόσωπα που χρωστούν στην εφορία και τα ταμεία πάνω από 150.000 ευρώ αριθμεί φέτος 11.109 ΑΦΜ έναντι των 10.168 την περσινή χρονιά.

Ακόμα πιο «φουσκωμένη» είναι η δεύτερη λίστα με τα νομικά πρόσωπα που αριθμεί 18.095 οφειλέτες έναντι των 16.839 πέρυσι.

Δείτε εδώ τη λίστα με τα φυσικά πρόσωπα

Δείτε εδώ τη λίστα με τα νομικά πρόσωπα

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Ιουλίου, είχε ξεκινήσει η μαζική αποστολή ειδοποιητηρίων από την ΑΑΔΕ και τον ΕΦΚΑ σε όσους χρωστάνε πάνω από 150.000 ευρώ (κύρια οφειλή), προκειμένου να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν εντός του επόμενου 15ημέρου τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους.

Σε περίπτωση που δεν γινόταν κάποια ρύθμιση ή εξόφληση, οι οφειλέτες θα έβλεπαν το όνομά τους δημοσιοποιημένο στη λίστα των οφειλετών του Δημοσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τονίζεται ότι, για να δημοσιοποιηθεί το όνομα ενός οφειλέτη θα πρέπει να χρωστάει (και να μην έχει ρυθμίσει) χωριστά είτε στην ΑΑΔΕ, είτε στον ΕΦΚΑ πάνω από 150.000 ευρώ, αλλά και τα χρέη να βρίσκονται σε καθυστέρηση για πάνω από ένα έτος, δηλαδή από τον Ιούλιο του 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.