
Κλειστά θα είναι σήμερα Παρασκευή (28/2) κατά τη διάρκεια των συλλαλητηρίων για το έγκλημα στα Τέμπη τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος και My Market σε όλη την Ελλάδα.
Οι διοικήσεις των αλυσίδων σούπερ μάρκετ αποφάσισαν να κλείσουν τα καταστήματα προκειμένου να διευκολύνουν τους εργαζόμενους σε αυτά να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα αλλά και τιμώντας τη μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο έγκλημα των Τεμπών.
Τα καταστήματα Σκλαβενίτης και τα The Mart θα είναι κλειστά από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι και για λόγους ασφαλής λειτουργίας των καταστημάτων.
Της ΑΒ Βασιλόπουλος θα είναι κλειστά από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι ενώ 15 κεντρικά καταστήματα θα μείνουν κλειστά έως τις τρεις το μεσημέρι.
Τα ακόλουθα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος δεν θα λειτουργήσουν από τις 08:00 έως και τις 15:00:
Όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας My Market θα κλείσουν από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.
Ενώ δεν έχει γίνει γνωστό προς ώρας αν θα ακολουθήσουν και άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Η Lidl, όπως ανέφερε το πρωί ο επικεφαλής της εταιρείας, Μάρτιν Μπραντεμπούργκερ, θα λειτουργήσει με απόλυτο σεβασμό, σιωπηλά, με κλειστά φώτα και χωρίς μουσική στα καταστήματα της αλυσίδας, στο χρονικό διάστημα από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.