ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Είδος πολυτελείας οι ξαπλώστρες: Τι θα πληρώσουμε για ένα μπάνιο στις παραλίες της Αττικής

«Είναι πραγματικά πολύ άσχημο γιατί και οι μισθοί είναι χάλια» λένε οι πολίτες

Είδος πολυτελείας οι ξαπλώστρες: Τι θα πληρώσουμε για ένα μπάνιο στις παραλίες της Αττικής

Στα ύψη είναι φέτος οι τιμές που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες για μια ξαπλώστρα στις παραλίες της Αττικής, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε… είδος πολυτελείας.

Το κόστος της ξαπλώστρας αλλά και η είσοδος στην οργανωμένη παραλία οδηγεί πολλούς από τους λουόμενος στις ελεύθερες παραλίες, καθώς όπως λένε το μπάνιο τείνει να γίνει πολυτέλεια φέτος το καλοκαίρι για οικογένειες και φοιτητές.

«Φταίει το κόστος. Έχουν πάει όλα στα ύψη λες και δεν καταλαβαίνουν τις συνθήκες και τα οικονομικά. Είναι πραγματικά πολύ άσχημο γιατί και οι μισθοί είναι χάλια» λένε χαρακτηριστικά στο Mega πολίτες.

Από 20 έως 200 ευρώ το σετ

Σε κάποια μεγάλα, οργανωμένα beach bar της Αττικής, η κράτηση ομπρέλας ξαπλώστρας για δύο άτομα, ξεκινά από τα 20 ευρώ και φθάνει και τα 200, ανάλογα με την ημέρα και τις παροχές!

Χαρακτηριστικά, Beach bar στη Βάρκιζα χρεώνει ως εξής:

  • Καθημερινές: 60.00 ευρώ
  • Σαββατοκύριακα: 80.00 ευρώ
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Beach bar στην Βουλιαγμένη:

  • Καθημερινές: 105.00 ευρώ
  • Σαββατοκύριακα: 150.00 ευρώ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.