ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έκοψαν τα επιδόματα από πολύτεκνη οικογένεια με 11 παιδιά – «Έχουμε απογοητευτεί» (βίντεο)

Πρόκειται για ένα ποσό κοντά στα 700 ευρώ, το οποίο αποτελούσε στήριγμα στον μηνιαίο προϋπολογισμό τους

Έκοψαν τα επιδόματα από πολύτεκνη οικογένεια με 11 παιδιά – «Έχουμε απογοητευτεί» (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε μία απίστευτη ιστορία πολύτεκνης οικογένειας με 11 παιδιά, καθώς της έκοψαν το επίδομα τέκνων!

Ο πατέρας της οικογένειας είναι στρατιωτικός και το εισόδημά του δεν φτάνει για να καλύψει τα έξοδα της οικογένειας.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα, χωρίς καμία προειδοποίηση και ενώ περίμενε να λάβει το επίδομα για να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας πέρυσι, τελικά δεν το έλαβαν ποτέ λόγω των οριζόντιων εισοδηματικών κριτηρίων.

«Είχαμε πραγματικά απογοητευτεί, εκείνος ο μήνας μάς είχε μείνει πικρά μέσα στην ψυχή, σε μικρούς και μεγάλους».

Πρόκειται για ένα ποσό κοντά στα 700 ευρώ, το οποίο αποτελούσε στήριγμα στον μηνιαίο προϋπολογισμό τους και πλέον δεν τον λαμβάνουν με την πολιτεία να μην τους προσφέρει καμία στήριξη.

Το ενοίκιο στο νέο σπίτι της οικογένειας στο Χαλάνδρι είναι υψηλό ενώ το κόστος του σούπερ μάρκετ φτάνει στα 2.000 ευρώ κάθε μήνα, με την οικογένεια να δίνει αγώνα ώστε να κρατήσει τα έξοδά της για τις απαραίτητες αγορές κάτω από τα 70 ευρώ την ημέρα.

Σημειώνεται ότι όπως ανέφερε στο OPEN ο καθηγητής εργατικού δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος, είναι η μεγαλύτερη οικογένεια στον Ελληνικό Στρατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλά είναι και τα έξοδα και για το 9θέσιο βαν της οικογένειας το οποίο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν καθημερινά λόγω των καυσίμων που καταναλώνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.