ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

«Ηλεκτροσόκ» για τους καταναλωτές – «Έρχονται» νέες αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος τον Ιούλιο

Η χονδρική τιμή του ρεύματος έχει πάρει και πάλι την ανηφόρα με τις τιμές να κινούνται προς τα 100 €/MWh

«Ηλεκτροσόκ» για τους καταναλωτές – «Έρχονται» νέες αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος τον Ιούλιο

«Ηλεκτροσόκ» αναμένεται να υποστούν οι καταναλωτές, καθώς τον Ιούλιο θα σημειωθούν νέες αυξήσεις στα πράσινα και στα κίτρινα κυμαινόμενα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η χονδρική τιμή του ρεύματος έχει πάρει και πάλι την ανηφόρα με τις τιμές να κινούνται προς τα 100 €/MWh.

Συγκεκριμένα, η χοντρική τιμή του Ιουνίου κυμαίνεται έως 96 ευρώ/MWh όταν η μέση τιμή του Μαΐου ήταν στα 81 ευρώ.

Η αύξηση είναι 18% και αν η τάση συνεχιστεί ο κίνδυνος για νέες αυξήσεις στα τιμολόγια είναι ορατός.

Ο ενεργειακός επιθεωρητής, Μιχάλης Χριστοδουλίδης σχολιάζοντας στην τηλεόραση του OPEN τις αυξήσεις στο ρεύμα, ανέφερε ότι την «1η Ιουλίου θα πάρει άλλο 20% η μέση τιμή στο πράσινο τιμολόγιο. Ήταν 15λεπτά θα ξεπεράσει τα 17».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι νέες τιμές θα ανακοινωθούν την πρώτη Ιουλίου και θα διαμορφωθούν και από τις εκπτώσεις που θα δώσουν οι προμηθευτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.