ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Και επίτιμος διδάκτωρ ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Οι δηλώσεις του για την ελληνική ναυτιλία στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης

Και επίτιμος διδάκτωρ ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ακόμα μια επιτυχία είχε σε επιχειρηματικό επίπεδο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον εφοπλιστή να αναγορεύεται Επίτιμος Διδάκτορας του προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης.

Στις δηλώσεις του έκανε ιδιαίτερη μνεία για την ελληνική ναυτιλία:

Έχω την τιμή να λαμβάνω αυτό το διδακτορικό από την καλύτερη ναυτική ακαδημία. Σπούδασα Διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά, αλλά η ναυτιλία ήταν πάντα το πάθος μου.

Για πολλούς από εμάς στην Ελλάδα η θάλασσα είναι η χαρά μας, η ζωή μας και είμαστε πολύ κοντά της. Είναι μια μικρή χώρα στη Μεσόγειο, αλλά αυτή η μικρή χώρα έχει το μεγαλύτερο εμπορικό ναυτικό στον κόσμο.

Για μένα η θάλασσα, η ναυτιλία, η ναυτιλιακή βιομηχανία δεν ήταν ποτέ απλώς μια δουλειά ή μία επιχειρηματική ευκαιρία, είναι ένα πάθος και μια πολύ μεγάλη αγάπη, και στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπορείς να ακολουθείς το πάθος σου σε όλη τη διαδρομή”, τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο ηγέτης των ερυθρολεύκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο μοναδικός μη Αμερικανός μεταξύ των τιμώμενων προσώπων, με τη μπάντα της Ακαδημίας να παιανίζει τον ελληνικό εθνικό ύμνο προς τιμήν του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.