ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ξεσπά συνταξιούχος με προσωπική διαφορά 611 ευρώ – «Θα μηδενίσει στον Άγιο Πέτρο»

Έχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης προσωπικής διαφοράς στη σύνταξή του

Ξεσπά συνταξιούχος με προσωπική διαφορά 611 ευρώ – «Θα μηδενίσει στον Άγιο Πέτρο»

Ο συνταξιούχος ΔΕΗ Κώστας Ανδρεάδης, το πρωί της Κυριακής (29/9) ξέσπασε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή καθώς όπως ανέφερε δεν θα μπορέσει να καλύψει την προσωπική διαφορά που του χρεώνεται, καθώς το ύψος της ανέρχεται σε 611 ευρώ.

Μάλιστα, έχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης προσωπικής διαφοράς στη σύνταξή του και ανέφερε ότι το 70% των συνταξιούχων στην Πτολεμαΐδα έχει προσωπική διαφορά από 300 έως 600 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε, με σύνταξη στα 1.302 ευρώ και προσωπική διαφορά στα 611,82, μετά τις αυξήσεις μειώθηκε στα 514,01 κι όπως χαρακτηριστικά είπε «θα μηδενίσει στον Άγιο Πέτρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.