ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτές τις κεφαλές του νέου διηπειρωτικού βλήματος της Ρωσίας που έπεσε στην Ουκρανία δεν τις προλαβαίνει ούτε το μάτι...
prodeals

Οι ανατιμήσεις έβαλαν «φωτιά» στο σουβλάκι – Το «εθνικό φαγητό» έφτασε μέχρι και 3,90 ευρώ! (βίντεο)

Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από το ηλιέλαιο

Οι ανατιμήσεις έβαλαν «φωτιά» στο σουβλάκι – Το «εθνικό φαγητό» έφτασε μέχρι και 3,90 ευρώ! (βίντεο)

Οι ανατιμήσεις που σημειώνονται την τελευταία περίοδο στην αγορά εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία, επηρεάζουν μεταξύ άλλων και το σουβλάκι, καθώς έχει αυξηθεί η τιμή του κρέατος, αλλά και άλλα συστατικά του «εθνικού φαγητού».

Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από το ηλιέλαιο, στην αγορά του οποίου έχει μεγάλο μερίδιο η Ουκρανία.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία που ακούστηκε το πρωί του Σαββάτου σε σουβλατζίδικο, καθώς από εκεί που η παραγγελία για 10 λίτρα κόστιζε 16 ευρώ, πλέον έχει πάει στα 26.

Έτσι μαζί με τις άλλες αυξήσεις παράσυρε και την τιμή του τυλιχτού με γύρο, το οποίο από τα 3.50 πήγε στα… 3.90.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ae
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.