ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου εντάσσονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της Τράπεζας Κύπρου σε ένα ευρύτερο φάσμα θεσμικών και ιδιωτών επενδυτών

Οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου εντάσσονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Η γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Κύπρου έδωσε την έγκριση για την ένταξη των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Μετά από τις εγκρίσεις από την Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του ΧΑ, οι Κοινές Μετοχές της Τράπεζας Κύπρου θα διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του ΧΑ ,ενώ θα διαγραφεί από τη δευτερογενή αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

Τι θα σηματοδοτήσει η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών

  • Θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της Τράπεζας σε ένα ευρύτερο φάσμα θεσμικών και ιδιωτών επενδυτών.
  • Θα επιτρέψει την ευκολότερη σύγκριση με τις τέσσερις μεγάλες ελληνικές τράπεζες, τις οποίες η Τράπεζα θεωρεί ως τι πιο κοντινές ομότιμες.
  • Θα παρέχει μεγαλύτερη πρόσβαση σε κεφάλαια από επενδυτές που δραστηριοποιούνται στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών προς όφελος των μετόχων και της ίδιας της Τράπεζας.
  • Με την πάροδο του χρόνου, θα επιτρέψει στην Τράπεζα Κύπρου να καταστεί επιλέξιμη για συμπερίληψη σε πρόσθετους δείκτες μετοχών.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα

  • Η κίνηση αυτή προσδοκά στην αύξηση της ρευστότητας των μετοχών της Τράπεζας, προσφέροντας μεγαλύτερες ευκαιρίες διαπραγμάτευσης και προσέλκυσης επενδυτών.
  • Η επικείμενη εισαγωγή βάζει εκ νέου την Τράπεζα Κύπρου στο κάδρο του ΧΑ, καθιστώντας τη λόγω των υψηλών επιδόσεων και του δυνατού equity story μια ελκυστική επιλογή για επενδυτές που δείχνουν ενδιαφέρον για την περιοχή της Ν. Ευρώπης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.