ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΟΠΕΚΕΠΕ: Την Παρασκευή «εκπνέει» η προθεσμία για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης έτους 2024

Μέχρι χθες είχαν υποβληθεί μέσω του GOV.GR, 634.253 οριστικές αιτήσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ: Την Παρασκευή «εκπνέει» η προθεσμία για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης έτους 2024

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ανακοίνωσε πώς παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε.) έτους 2024, χωρίς ποινή.

Σύμφωνα με στοιχεία του οργανισμού, μέχρι χθες είχαν υποβληθεί μέσω του GOV.GR, 634.253 οριστικές αιτήσεις.

Από αυτές, οι 19.400 αιτήσεις έχουν υποβληθεί από τους παραγωγούς online, ενώ μέσω των πιστοποιημένων Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων (Κ.Υ.Δ.) έχουν υποβληθεί οριστικά 614.853 παραδεκτές αιτήσεις, από το σύνολο των 625.425 δεσμευμένων αιτήσεων.

Συνεπώς 10.572 αιτήσεις βρίσκονται αυτή την στιγμή υπό επεξεργασία, ως δεσμευμένες από τα Κ.Υ.Δ., αλλά μη οριστικοποιημένες (από τα Κ.Υ.Δ.).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «αιτήσεις με ημερομηνία υποβολής 5.10.2024 θεωρούνται απαράδεκτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.