ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Πετρέλαιο θέρμανσης: Από σήμερα η διάθεσή του – Η μέση τιμή στην Αττική

Πέρυσι ο μέσος πανελλαδικός όρος για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην αρχή της περιόδου ήταν 1,425 ευρώ το λίτρο (1,40 ευρώ στην Αττική)

Πετρέλαιο θέρμανσης: Από σήμερα η διάθεσή του – Η μέση τιμή στην Αττική

Σήμερα (15.10.2024) αναμένεται η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης και πρόκειται να είναι η χαμηλότερη από το 2022, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της αγοράς.

Στην Αττική, η μέση τιμή αναμένεται να κυμανθεί από 1,15 με 1,17 ευρώ το λίτρο, ενώ σε άλλες περιοχές και στα νησιά θα αυξηθεί λόγω των μεταφορικών εξόδων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης, πέρυσι ο μέσος πανελλαδικός όρος για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην αρχή της περιόδου ήταν 1,425 ευρώ το λίτρο (1,40 ευρώ στην Αττική), ενώ το 2022 ήταν 1,409 ευρώ πανελλαδικά και 1,379 ευρώ στην Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφεραν πηγές της αγοράς τα στοιχεία των καταναλώσεων τον Απρίλιο, στο τέλος της περιόδου θέρμανσης, δείχνουν ότι η πλειοψηφία των καταναλωτών δεν έχει αποθηκεύσει πετρέλαιο για τον επόμενο χειμώνα. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι παρά το γεγονός πως ο καιρός ακόμα δεν επιβάλλει την αγορά πετρελαίου, όσοι εκτιμούν ότι υπάρχει κίνδυνος ανόδου των διεθνών τιμών θα προχωρήσουν σε παραγγελίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.