ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σε είδος… πολυτελείας τείνει να μετατραπεί και το σουβλάκι – «Ζαλίζει» η τιμή του καθώς θα φτάσει τα 4,5 €!

Οι ανατιμήσεις σε κρέατα και λαχανικά

Σε είδος… πολυτελείας τείνει να μετατραπεί και το σουβλάκι – «Ζαλίζει» η τιμή του καθώς θα φτάσει τα 4,5 €!

Σε είδος… πολυτελείας τείνει να μετατραπεί και το σουβλάκι, καθώς λόγω των ανατιμήσεων σε κρέας και λαχανικά αλλά και του υψηλού λειτουργικού κόστους, θα αυξηθούν και πάλι οι τιμές, οι οποίες θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα 4,20 € ίσως αγγίξουν ακόμα και τα 4,5 €!

Οι αυξήσεις που έγιναν τον περασμένο μήνα στις τιμές των κρεάτων, οι οποίες ξεπέρασαν ακόμη και το 12%, αναμένεται να οδηγήσουν την τιμή στο σουβλάκι ακόμη πιο ψηλά.

Οι ανατιμήσεις στα κρέατα

Σύγκριση Ιούλιος – Σεπτέμβριος

  • Αρνί 11€ – 12€
  • Κατσίκι 13,50€ – 14€
  • Μοσχάρι: 12€ – 13€
  • Χοιρινό (λαιμός): 7,80€ – 8,50€
  • Κοτόπουλο (στα ίδια επίπεδα)

«Τσίμπησε» η τιμή των λαχανικών

Σύγκριση Ιούλιος – Σεπτέμβριος (Σούπερ μάρκετ)

  • Τομάτα 1,70€ – 1,98€
  • Αγγούρι 1 τμχ 0,70€ – 1€

Ο υπεύθυνος κρεοπωλείου, Αντώνης Βαλτετσιώτης μίλησε στο Mega για την τιμή των κρεάτων.

«Ένα κομμάτι κρέατος, μοσχάρι ελληνικό χωρίς κόκκαλο, ξεκινάει από τα 12,98 ευρώ/κιλό. Αντίστοιχα ένα κομμάτι χοιρινό είναι στα 5,8/κιλό. Το κοτόπουλο το ολόκληρο είναι στα 3,48 ευρώ/κιλό. Ο λαιμός χωρίς κόκκαλο είναι στα 8,48 ευρώ/κιλό.

Η μπριζόλα λαιμού με κόκκαλο είναι στα 5,98 ευρώ/κιλό. Οι τιμές παραμένουν σταθερές, τουλάχιστον στο κρεοπωλείο μας. Υπήρξε ένα πρόβλημα τον Αύγουστο, με την επάρκεια, αλλά και τις τιμές στα αμνοερίφια αλλά αυτό λύθηκε.

Αυτή την στιγμή είναι στα 12,98 ευρώ το κιλό στο αρνί και το κατσίκι το ολόκληρο με το κεφάλι και την συκωταριά. Οι υπόλοιπες τιμές είναι σταθερές αν και αυξημένες λίγο», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Ο κιμάς εισαγωγής ξεκινάει από τα 7,98 το κιλό, ο πιο οικονομικός κιμάς».

Σουβλάκι: Η τιμή του «ζαλίζει»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τυλιχτό στο χέρι

  • Σεπτέμβριος 2023: 3€ – 3,70€
  • Σεπτέμβριος 2024: 3,40€ – 4,20€
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.