ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τον Φεβρουάριο του 2025 η καθολική εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας σε εστίαση και τουρισμό

[Σύντομα θα υπάρξουν εξαγγελίες και για το εποχικό επίδομα ανεργίας»

Τον Φεβρουάριο του 2025 η καθολική εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας σε εστίαση και τουρισμό

Τον Φεβρουάριο του 2025, αναμένεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Εργασίας, να τεθεί σε ισχύ η καθολική εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας στον τουρισμό και την εστίαση.

Μετά τη συνάντηση που είχε χθες η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του κλάδου, τόσο από την πλευρά των εργοδοτών, όσο από την πλευρά των εργαζομένων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Εστίαση και στον Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναφέρει πως δήλωσε την «ένθερμη στήριξη» της στην ψηφιακή κάρτα και στην εφαρμογή της πιλοτικά άμεσα και καθολικά από τον Φεβρουάριο του 2025.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΕΤ, αυτός «είναι ο μοναδικός τρόπος για να καταγραφεί ο πραγματικός χρόνος εργασίας, η εφαρμογή των ΣΣΕ και τέλος να καταγράφουν οι πραγματικές απολαβές που θα πρέπει να έχει ο εργαζόμενος του κλάδου μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΠΟΕΕΤ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «έθεσε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και η δέσμευση από την κα. Κεραμέως είναι πως σύντομα θα υπάρξουν εξαγγελίες και για το εποχικό επίδομα ανεργίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.