Ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων μίλησε για τις τιμές των θαλασσινών ενόψει της Καθαράς Δευτέρας.
Όπως ανέφερε, οι καταναλωτές θα δουν μειωμένες τιμές κατά 1-2 ευρώ και συνεχές ωράριο από τις 7 το πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.
«Η αγορά θα κλείσει μόνο για μία ώρα το μεσημέρι της Κυριακής για να καθαριστεί», είπε ο ίδιος και υπογράμμισε ότι υπάρχει επάρκεια και ότι οι τιμές δεν θα αλλάξουν.
Σύμφωνα με τον κ. Σίμο, η σκούρα γαρίδα Εκουαδόρ (μεσαίο μέγεθος) κυμαίνεται στα 8-9 ευρώ από 10 -11 ευρώ που ήταν πέρυσι.
Η κόκκινη γαρίδα Αργεντινής αγγίζει τα 12 ευρώ, τα καλαμάρια κοστίζουν 8,98 ευρώ -περίπου 2 ευρώ κάτω από την περυσινή τιμή- και τα πλοκάμια θράψαλου στα 7,98 ευρώ, φθηνότερα κατά 1 ευρώ από πέρυσι.
«Πάμε για μικρότερο εύρος κέρδους και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο που είναι οικονομικά ευάλωτος», τόνισε ο Βασίλης Σίμος και υπενθύμισε ότι η Βαρβάκειος πωλεί και ηλεκτρονικά.
«Αναμέναμε να έρθει ο υπουργός Ανάπτυξης για να φτιάξουμε το καλάθι, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει καλάθι 6-7 προϊόντων με θαλασσινά που έχουν μείωση της τάξης 1-2 ευρώ», είπε ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.