ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Επίδειξη ολοκλήρωσης Συστήματος Ηλεκτρονικού Πολέμου και Συστημάτων Επικοινωνιών στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης επιδείχθηκαν οι επιχειρησιακές δυνατότητες και οι τεχνολογίες αιχμής των τακτικών συστημάτων ESM/ELINT της ΙΑΙ/ELTA

Επίδειξη ολοκλήρωσης Συστήματος Ηλεκτρονικού Πολέμου και Συστημάτων Επικοινωνιών στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της IDE στο Κορωπί, παρουσίαση και επίδειξη των Συστημάτων Ηλεκτρονικού Πολέμου της Israel Aerospace Industries (ΙΑΙ), όπως αυτά έχουν ολοκληρωθεί με τα επικοινωνιακά συστήματα της IDE.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν εκπρόσωποι του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, του Γενικού Επιτελείου Στρατού, και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης επιδείχθηκαν οι επιχειρησιακές δυνατότητες και οι τεχνολογίες αιχμής των τακτικών συστημάτων ESM/ELINT της ΙΑΙ/ELTA ως αυτά έχουν διασυνδεθεί με τους ευρυζωνικούς ασυρμάτους υψηλών ταχυτήτων της IDE, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση ενός μίνι τακτικού συστήματος C2 όπου η σύνθεση αναγνωρισμένης εικόνας του πεδίου επιχειρήσεων βασίζεται αποκλειστικά σε παθητικούς αισθητήρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνεργασία μεταξύ IDE και IAI/ELTA στους τομείς των Ραντάρ και του Ηλεκτρονικού Πολέμου θα ωφελήσει τόσο την άμυνα της χώρας όσο και την εθνική οικονομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.